• Beépített szekrények

 • A beépített szekrények modern, stílusos és praktikus megoldást kínálnak tárgyaink tárolására.

   

  Méretük és alakjuk jól formálható az egyéni igényekhez, de ugyanakkor alkalmazkodnak lakásunk helyiségeinek adottságához. Az egyes helyiségek alapvetően meghatározzák a szekrényben tárolt tárgyakat.

 • Az előszobai beépített szekrény kialakítása révén ideális a kabátok, cipők, esernyők, sapkák és egyebek tárolására, míg a hálószobai beépített szekrény a ruhák, ágyneműk tárolására.

  A nappaliban és készülhet egyedi beépített bútor amely helyet adhat a könyveknek és híradástechnikai eszközöknek.

  Tulajdonképpen lakásunk bármelyik helyisége otthont adhat egy jól megtervezett és stílusos egyedi beépített szekrénynek.

 • A beépített szekrény alakja mindig az adott helyhez alkalmazkodik, lehet egyszerű  egyenes, "L" alakú sarkokba való, tetőtérbe illetve lépcső alatti ferde, "U" alakú amelyeket általában a gardróbszobában használunk. A modern szerelvények és kiegészítők lehetővé teszik, hogy a különlegesebb helyeken is praktikusan tárolhassunk tárgyainkat.

  Szekrény formák

 • A beépített szekrények belső kialakítása és elrendezése a bennük tárolt tárgyakhoz alkalmazkodik. A polcos, fiókos és akasztós részek száma meghatározza a bennük praktikusan tárolható tárgyak méretét és számát. Ugyan a szekrények valamelyest alakíthatóak, de nem árt már a tervezés elején eldöntenünk mit és mennyit fogunk tárolni.

  Szekrények belsők