• Magunkról

 • HV Gardrób - minőség jó áron

  Mi a HV Gardróbnál beépített szekrények, tolóajtós gardróbok és térelválasztó tolóajtók készítésével foglalkozunk már húsz éve.
  Véleményünk szerint a legtöbb tárolási problémára megoldást jelentenek ez az egyedi beépített szekrények.


 • Alapvető, hogy jó minőségű alapanyagokkal dolgozzunk. Kínálatunkban megtalálható számos gyártó bútorlap választéka. A  magas minőségű vasalatokat német és lengyel partnereinktől importáljuk. Több színben rendelhetőek alumínium és acél keretek.

  Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol közelebbről is megtekintheti termékeinket.

  Beépített szekrények mindig egyedi igények alapján készülnek, egyedi helyszínre, ezért díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk.

  Időpont egyeztetés után, egy helyszíni felmérés során tervet készítünk. Felmérő kollégánk segít megtervezni a beépített szekrény belső és külső részét. Számba veszi az egyedi

  igényeket, a tárolni kívánt tárgyakat, illetve az adott helyiség belső adottságait, hogy Önnek a lehető legjobb helykihasználással készíthessük el egyedi beépített szekrényét.

 • Az elkészült tervek alapján árajánlatot adunk.

  Az árajánlat elfogadása és előleg fizetés után megkezdődik a beépített szekrény elkészítése. A szekrény egyes elemeit előre összeszereljük.

  Ezek után következik a szekrény szállítása.

  Az elkészült szekrény elemeket a helyszínen szereljük össze, ezzel is megrövidítjük a helyszíni munkák időtartamát.

  Szakembereink beszerelik a szekrényt, és az ajtókat is beállítják. Önnek már csak a bepakolásra marad gondja.

  Miért válassza HV Gardróbot?

  Az általunk gyártott beépített szekrényekre, a precizitás a megbízhatóság és az anyagok minősége is jellemző, éppen ezért vállaljuk a 10 év garanciát.

  Elégedett és visszatérő vásárlóink száma a bizonyíték arra, hogy az általunk készített, tolóajtós beépített szekrények és gardróbszekrények, értékállóak és hosszútávú használatra készültek.

  Kérjen ajánlatot Ön is!

 • ASWENERGY Kft.

  1135 Budapest, Dévényi út 12 1/13

  Személyes kapcsolat és iroda a 1142 Budapest, Ungvár u. 64-66 2em 230 található