• Színminták

  • Az egyes helyiségek összképét nagyban befolyásolja a beépített szekrény és főként annak frontja. Az anyagok kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a beépíteni kívánt hely méret és világítási adottságait.


    Kis helyiségekben nem mutatnak jól a nagy és sötét ajtajú beépített szekrények, ezeknél a helyiségeknél érdemesebb világos színeket vagy tükröket, üveget alkalmaznunk amelyek megnagyobbítják a teret.

  • A szekrények váza az az korpusza többnyire bútorlapból készül. Több beszállítónk kínálatábló is választhat bútorlapot.

    A beépített szekrények bútorlapjai elsősorban az Egger és a Kastamonu cég kínálatából választhatóak ki. A több százféle színárnyalattal rendelkező cégek kínálatában megtalálhatóak a fa utánzatos, az egy színű és a kreatív lapok is. A különböző bútorlapok használatával egyedivé teheti mind beépített szekrénye, mind helyisége hangulatát.

    További modern lehetőségeket kínálnak a különböző dekorüvegek, melyek a színes, fényes felületüknek köszönhetően egyedi hangulatot keltenek a lakás bármely helyiségében.